• English
  • Español
  • Norsk Nynorsk
  • Français
  • Deutsch

Anrop

+34 952 486 267

WhatsApp

+34 647 572 072

+34 952 486 267
menu
  • English
  • Español
  • Norsk Nynorsk
  • Français
  • Deutsch

Vårt Område

Vårt Område

Cost del Sol, eller solkysten, ligger i Malaga provinsen i det sørlige Spania på 36.79 grader nord og 4.48 grader vest. Solkysten er avgrenset mot øst av Maro-klippene på Costa Tropical og av Punto Chullera i vest på Costa del Luz. Malaga provinsen har 3 store flyplasser, den største i utkanten av selve Malaga og med to mindre i Gibraltar i vest og Sevilla i nord.

Solkysten kan skryte av 160 km sammenhengende kystlinje som har gjennomsnittlig 325 fantastiske soldager hvert år.

Kysten har mye å tilby, enten du ser etter kultur, historie, nattliv, mote, god mat, nydelig strender eller sport, så kan Solkysten levere.

Solkysten er kjent for sine mange golfbaner, det er så mange å velge mellom at golfentusiaster også kaller den golfkysten. Det er over 50 mesterskapsbaner for golf åher, og i tillegg er det et variert tilbud innen vannsport og en rekke toppklasse tennisklubber. I Sierra Nevada finnes ski muligheter både for den drevne og nybegynneren. Med bare litt over to timers kjøretid til Sierra Nevada fra Malaga er det fullt mulig å starte dagen på stranden og avslutte med afterskiing i høyfjellet.

De tallrike nasjonalparkene i provinsen er fristed for en rekke arter ville dyr og flora som er spesiell for området. Parkene kan enkelt nåes fra ferieområdene langs kysten.

Solkysten er også en destinasjon i verdensklasse når det gjelder historie og kunst. Et utvalg av steder som kan oppleves her er Alhambra plassen i Granada, nasjonalparken El Trocal, Malaga City og gamle byen i Marbella.

 

Puerto Banús

Like i nærheten er også Golf Valley, beliggende i området Nueva Andalucia. Her finnes et imponerende antall førsteklasses golfbaner for alle ferdighetsnivåer. I umiddelbar nærhet er også noen av de beste strendene og strandklubbene som Solkysten har å by på.

Sentrum av Marbella er bare noen minutters kjøretur unna. Besøk Gamle Byen med Appelsintorget og bli betatt av blomstrende appelsintrær og et yrende tilbud av lokal og internasjonale restauranter.

Begge disse lokasjonene kan by på noen av de flotteste bomorådene i Europa, med kjente stedsnavn som La Zagaleta, El Madronel, Sierra Blanca and Camojan.

Solkysten er stolt over sin kosmopolitiske livstil med dusinvis av nasjonaliteter som bor, arbeider og ferierer sammen.

Andersen Fox kan også tilby rådgivning og kontaktinformasjon til utmerkede helse og utdannings fasiliteter langs hele solkysten.

 

Mijas

Mijas, et område i Malaga provinsen på Solkysten, er et sjarmerende feriested som kan deles i to distinkte områder. Mijas Costa som er et yrende strandområde som strekker seg fra Fuengirola og langs kysten til Calahonda. Det andre området er Mijas Pueblo, også kjent som den hvite landsbyen i fjellene, sikekrt en av de fineste fjellandsbyene i Spania.

Mijas Pueblo er en typisk Andalusisk landsby med hvitvaskede hus som klamrer seg fast høyt oppe i fjellsiden med fantastisk utsikt over Middelhavet og fjellene på en og samme tid. Mjias Pueblo ligger allikevel sentralt, det tar kun 25 minutter til storbyen Malaga i øst eller 25 minutter vestover til Marbella eller Puerto Banus.

Turisme og fastboende utlendinger har satt et klart kosmopolitisk preg på Mijas Pueblo hvor du finner internasjonale restauranter, barer og klubber. Samtidig har de lokale myndigheter lykkes med å beholde den tradisjonelle særpreget fra tidligere tider. Mijas Pueblo har et sjarmerende nettverk av smale gater belagt med brostein som svinger seg rundt og opp til postkortaktige små hvite hus med balkonger bugnende med fargerike blomster.

Mijas Pueblo er kjent for sitt håndverk, blant annet lin varer og flettede kurver. Det lokal brødet og det spesielle honning og mandel kakene er viden kjent som delikatesser. Du finner en rekke Andalusiske tapas barer hvor du kan nytte noe kaldt å drikke og velge blant et spennende utvalg av små tapas retter. Det finnes også flere tradisjonelle restauranter hvor du kan nytte et bedre måltid om kvelden på en av de mange terrassene med utsikt over Solkysten og Middelhavet.

Ved inngangen til byen er det et gammelt oppkomme som den dag i dag leverer naturlig mineralvann fra en kran i steinveggen. En annen turistattraksjon er eseltaxiene, en tradisjon som har overlevd her oppe i fjellene.

 

Fuengirola

Nede ved kysten fra Mijas Pueblo, omtrent 15 minutters kjøretid, ligger Fuengirola. Denne sjarmerende byen hadde sin storhetstid på 70 tallet som attraktivt feriemål for charter turister, men har gjennom lange strender og strandpromenade med butikker, restauranter og barer, fremdeles mye å tilby. Samtidig er det en by i ordets rette forstand med kollektiv transport til andre deler av Spania gjennom gode bussforbindelser og en toglinje til Malaga. Fuengirola har også et yrende forretningsliv og et godt utvalg av butikker og markeder.